Ляшко зібрав під Кабміном мітинг проти тарифів

Ляшко зібрав під Кабміном мітинг проти тарифів
Під будівлею Кабміну пройшов мітинг прихильників Радикальної партії 

Ляшко заявив, що штучне підвищення тарифів – це результат таємної змови президента Порошенка і уряду з МВФ

Під будівлею Кабінету міністрів України пройшов мітинг прихильників Радикальної партії проти підвищення тарифів на газ та комунальні послуги. Про це повідомляє «Інформатор».

Її лідер Олег Ляшко заявив, що штучне підвищення тарифів – це результат таємної змови президента Порошенка і уряду з МВФ, що призведе до тотальної бідності українців.

За його словами, влада бреше, коли розповідає, що немає альтернативи підвищенню цін на газ. Вона є. І її пропонує команда Радикальної партії. Це: перерахунок зарплат, підвищення пенсій, інвестиції в економіку, нові робочі місця, дешеві кредити для національного виробника.

А заступник лідера РПЛ Андрій Лозовий зазначив, що 3 млн. громадян України вже фактично відрізані від права на отримання пільг на комуналку, а тисячі людей змушені йти на порушення закону – розлучатися чи виписувати власних дітей з хати заради субсидії.

«Влада рабськи кланяється перед МВФ, який, даючи кредити, ставить умови, що знищують Україну: підняти тарифи, не піднімати зарплату, віддати їм ліс-кругляк, газові родовища, металобрухт, вугілля та, з рештою, українських людей. Якщо ми не зупинимо цю владу, то України просто не буде!», – вважає Лозовий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: