Манафорт не визнав провини у справі втручання РФ у вибори США

Манафорт не визнав провини у справі втручання РФ у вибори США
Пол Манафорт

Судовий процес у справі Манафорта триватиме кілька тижнів

Колишній очільник виборчого штабу Трампа, політтехнолог Пол Манафорт відмовився визнавати себе винним у справі про втручання Росії у вибори США в 2016 році.

Про це повідомляє Reuters.

Очікується, що судовий процес у справі Манафорта триватиме кілька тижнів. Наступне засідання щодо нього запланували на 17 вересня цього року, яке відбудеться у Вашингтоні.

Пола Манафорта обвинувачують у змові, відмиванні грошей, поданні неправдивих декларацій, махінацій у банківській сфері, лобіювання екс-президента України Віктора Януковича.

Тим часом колишній бізнес-партнер Манафорта Рік Гейтс, звинувачення щодо якого збігаються з Манафортом, вирішив співпрацювати зі слідством.

Як повідомлялося, у США колишнім працівникам передвиборного штабу Дональда Трампа Полу Манафорту та Річарду Гейтсу пред’явили звинувачення в ухиленні від податків на доходи, які вони отримали в Україні.

Раніше спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідує втручання Росії в президентські вибори Сполучених Штатів, висунув нові кримінальні звинувачення щодо Пола Манафорта та Річарда Гейтса, колишніх працівників передвиборного штабу Дональда Трампа.  

Як стало відомо 24 лютого, серед європейських політиків, яким колишній політтехнолог Партії регіонів і екс-глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт давав гроші, може бути колишній канцлер Австрії Альфред Гузенбауер. 

Нагадаємо, спецпрокурор США Роберт Мюллер подав новий обвинувальний вирок, який стверджує, що Пол Манафорт у 2012 році таємно заплатив колишнім провідним європейським політикам за лобіювання уряду України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: