Медведчук пояснив, чому рейтинг Гройсмана ненабагато відрізняється від рейтингу Яценюка

Медведчук пояснив, чому рейтинг Гройсмана ненабагато відрізняється від рейтингу Яценюка

На його думку, так звані реформи Яценюка - Гройсмана поставили на межу виживання мільйони українців

«Реформатори» з команди Гройсмана сьогодні діють в кращих традиціях «камікадзе»: підвищують тарифи, підсилюють фіскальний гніт, заганяють в «тінь» або на корені знищують малий і середній бізнес. Таку думку висловив лідер громадського руху «Український вибір - Право народу» Віктор Медведчук.
«Незадовго до своєї відставки прем'єр-міністр Яценюк пафосно заявляв: «Я залишаю країну з повною скарбницею! З озброєною армією, реструктуризованим боргом, виплаченими зарплатами і пенсіями!»У мільйонів українців ці слова викликали, м'яко кажучи, подив. Відсутність реформ бачать пересічні громадяни, але відмовляються помічати чиновники-«реформатори», як і їхні західні спонсори. Втім, не так давно експерти МВФ все ж були змушені визнати факт тотального зубожіння українців - нашу країну за рівнем ВВП на душу населення обігнав навіть Гондурас. В результаті «реформаторської» діяльності Яценюка крилатий вислів «Не ту країну назвали Гондурасом» втратило сенс», - вважає Медведчук.
Він звернув особливу увагу на висловлювання екс-прем'єра про «озброєну армію». «Що стосується «озброєної армії» (це один з головних меседжів всіх промов Яценюка), то в глобальному рейтингу «Військової мощі-2016» Global Firepower за два роки Україна втратила дев'ять позицій, опустившись з 21-го місця в 2014 році до 25-го в 2015-му, а потім до 30-го в 2016-му. Але це не заважало Яценюку кричати про реформи в ЗСУ, про новий підхід і «фундамент нової якісної української армії». І поки прем'єр Яценюк розповідав про те, що з кожним днем зростає «військова міць України і авторитет її військової організації», волонтери продовжували забезпечувати українських військовослужбовців всім необхідним - від продуктів харчування і ліків до бронежилетів і приладів нічного бачення», - підкреслив Медведчук.
На його думку, так звані реформи Яценюка - Гройсмана поставили на межу виживання мільйони українців.
«Згідно з опитуванням КМІС, сьогодні 50,3% громадян не мають коштів на купівлю нового одягу, а 17,9% опитаних не вистачає грошей навіть на їжу. Народ не в змозі оплачувати комунальні послуги (за прогнозом Мінсоцполітики, до кінця року субсидій потребуватимуть до 9 млн домогосподарств) і розуміє, що причина всіх бід - безграмотна, непрофесійна політика Яценюка - Гройсмана. Чи варто дивуватися, що рейтинг Гройсмана ненабагато відрізняється від рейтингу Яценюка?» - запитує Медведчук.

Свою думку щодо діяльності Кабміну Гройсмана ви можете висловити, взявши участь в опитуванні  Чим запам'ятались перші 100 днів прем'єра Гройсмана?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: