Медведчук прокоментував можливість силового варіанту звільнення Донбасу

Медведчук прокоментував можливість силового варіанту звільнення Донбасу
Віктор Медведчук

Медведчук вважає, що розмови про силове вирішення конфлікту на Донбасі ведуть тільки заради піару

Коментуючи ризики можливих спроб силовим шляхом найближчим часом вирішити проблему на Донбасі, Віктор Медведчук в інтерв'ю кремлівському телеканалу «Россия 24» заявив, що силового вирішення конфлікту не існує, а подібні розмови ведуться виключно заради піару.

«Я впевнений і думаю, що в цьому не помиляюся, що це все піар. Тому що силового варіанту вирішення проблеми на Донбасі не існує. І ті, хто не згоден з цією точкою зору (а це не тільки моя точка зору, це точка зору нормальних людей), вони просто утопісти», - сказав він.

Автори подібних ідей, впевнений Медведчук, «можуть штовхнути країну, якщо їм це вдасться, в ще в більшу халепу, ніж та, яка сьогодні існує».

«З урахуванням бойових дій, які хоч і в режимі припинення обмеженого вогню, але все-таки ведуться. Тому що гинуть люди, отримують поранення, і країна страждає від того, що йдуть бойові дії», - підкреслив він.

Крім того, лідер «Українського вибору» висловив надію на те, що під час візиту до Вашингтона президент Петро Порошенко попросив Дональда Трампа про допомогу.

«За наявності політичної волі у президента України виконувати Мінські угоди у нього відсутній політичний ресурс, а США, Трамп і Вашингтон можуть цей ресурс якщо не забезпечити, то вплинути на його формування», - вважає політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: