Медведчук розповів, про що говорив із Путіним у Сочі

Медведчук розповів, про що говорив із Путіним у Сочі
Медведчук у Сочі

Також Медведчук прокоментував поїздку до Москви Надії Савченко

Лідер «Українського вибору - Права народу» Віктор Медведчук розповів журналістам про свою місію в Сочі. Перебуваючи в Російській Федерації, він брав участь в 13-му форумі дискусійного клубу «Валдай» і вів переговори щодо звільнення Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

Також лідер «Українського вибору – Права народу» прокоментував поїздку до Москви народного депутата Надії Савченко, яка викликала бурхливе обговорення і шквал критики у патріотів.
«Шквал критики від так званих ультрапатріотів, які не можуть пробачити, як же так: взяла вільно квиток на літак і прилетіла не куди-небудь, а просто до Москви і відвідала ще судове засідання... Ну, по-перше, вона пояснила, чому вона це зробила: хотіла підтримати тих, кого вона вважає своїми людьми. Від себе. Я думаю, що мандат був лише від себе, я про інші мандати не знаю. Вона підтримала наших громадян України, і заради того, щоб звільняти людей, у тому числі й тих, щодо яких учора вирок набув законної чинності, вона готова в тому числі їхати, вести переговори і цього домагатися. На мій погляд, це громадянська позиція. Тому, хоч би як там ставилися ті, хто сьогодні надто її критикує, мені здається, на таку самостійну позицію вона має повне право», – сказав Медведчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: