Мер Глухова Мішель Терещенко одружується

Мер Глухова Мішель Терещенко одружується

Дружиною Терещенка стане екс-депутат Київської міської ради

Міський голова Глухова, нащадок славетного аристократичного роду Мішель Терещенко вирішив одружитися. Дружиною Мішеля стане громадська діячка, голова громадської організації «Кияни для киян», екс-депутат Київської міської ради Олена Єськіна. Про це раніше повідомила газета «День», а у неділю, 2 жовтня, цю інформацію підтвердив сам Терещенко на своїй сторінці в Facebook.

«Церемонія вінчання відбудеться в Києві, у Володимирському соборі 15 жовтня о 12.00», - написав він.
«Володимирський собор будували мої предки. І я не перший представник роду Терещенків, який отримуватиме благословення у цьому храмі. Для нас це - нормально», - розповів «Дню» Терещенко.
Для Олени храм теж є особливим місцем. «У Володимирському соборі хрестили мого батька, який дуже рано пішов з життя», - розповідає у розмові з «Днем» наречена.
Молодята організовують весілля самі. Кажуть, не було потреби звертатись за допомогою до професійних консультантів та помічників, бо не планували масштабного святкування.
Вбрана наречена буде у білу сукню в класичному європейському стилі. «Придбала готову. Чесно кажучи, я не надавала великого значення сукні, у яку буду вбрана, - розповідає Олена. - У мене дуже багато роботи, тому на пошиття на особисте замовлення сукні від українського дизайнера, чи якогось іншого, часу не було».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: