Мер Кличко привіз багатодітним родинам ключі від авто

Мер Кличко привіз багатодітним родинам ключі від авто

Мер Києва Віталій Кличко відвідав фестиваль родинних цінностей в Маріїнському парку, присвяченого Міжнародному дню сім’ї. 

Кличко зазначив, що столична влада віднайшла кошти у бюджеті міста, щоб забезпечити три багатодітних родини, які виховують прийомних дітей, сімейними автомобілями. «Двом родинам ми сьогодні вже передаємо ключі від нових машин. Третя отримає згодом. Я дуже вдячний батькам-вихователям, які щодня дарують дітям тепло, любов та сімейний затишок. Нехай ваші сім'ї будуть міцними і щасливими, а в оселях панують мир, злагода і добробут! Я щиро захоплююся вами!» - сказав Кличко під час спілкування з батьками багатодітних родин.

Cімейні  автомобілі отримала родина Фисоченко, яка проживає у Шевченківському районі та виховує 9 дітей, з яких 8 – прийомні. А також сім’я Лелекач із Солом’янського району. Зараз батьки вже виховують 8 дітей, з них 6 – прийомні. Найближчим часом сім’я візьме на виховання ще 4-х дітей.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко назвав столицю найбільш підготовленим містом для проведення "Євробачення-2017". Зокрема він розглядає три варіанти місць у Києві для проведення пісенного конкурсу. "Перший, це Палац спорту, 8 тисяч посадкових місць, також республіканський стадіон - Національний Олімпійський комплекс і зараз ми розглядаємо також новий (майданчик - ред.), який інвестори готові будуть здати через 7 місяців вже до відкриття Євробачення в місті Києві", - заявив він. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: