Мер Сєверодонецька через суд поновився на посаді

Мер Сєверодонецька через суд поновився на посаді
Валентин Казаков

Валентина Казакова двічі протягом року було відсторонено від посади

Сєверодонецький міський суд сьогодні поновив на посаді міського голови Сєверодонецька Валентина Казакова. Про це повідомив його адвокат Ігор Слєсарєв.

«Визнати протиправним та скасувати рішення Сєверодонецької міської ради Луганської області від 13 жовтня 2016 року №763 «Про дострокове припинення повноважень міського голови Казакова В.В.». Поновити Казакова Валентина Васильовича на посаді Сєверодонецького міського голови з 13 жовтня 2016 року. Допустити негайне виконання постанови суду в частині поновлення Казакова Валентина Васильовича на посаді Сєверодонецького міського голови», – йдеться в постанові суду за підписом судді Бароніна.

Як пояснив Слєсарєв, Казаков уже зараз може повертатись до свого кабінету і скасовувати всі рішення, які було ухвалено т.зв. т.в.о. міського голови Ігорем Бутковим, хоча саму постанову останній може оскаржити в апеляційній інстанції протягом десяти наступних днів.

Як уже повідомлялося, Казакова вдруге в цьому році було відсторонено від посади 13 жовтня 2016 року після того, як він подав до Верховної Ради заяву з проханням розпустити чинну Сєверодонецьку міську раду і призначити нові вибори. Комітет ВР з питань місцевого самоврядування ухвалив запропонувати Раді призначити такі вибори на 26 лютого 2017 року. В сесійному залі питання ще не розглядалось.

Вперше Казакова було відсторонено 16 лютого 2016 року, але він поновився на посаді за рішенням суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: