Мер Талліна представ перед судом за обвинувачення у корупції

Мер Талліна представ перед судом за обвинувачення у корупції
Екс-мер Талліна  Едгар Савісаар

Свого часу Едгар Савісаар назвав «легітимним» референдум в Криму

Почався судовий процес над відстороненим від посади мера Таллінна Едгаром Савісааром, який звинувачується в корупції, передає ERR.

«Хар'юський повітовий суд розпочав розгляд кримінальної справи за звинуваченням у корупції колишнього лідера Центристської партії, відстороненого від посади мера Таллінна Едгара Савісаара», - зазначають у виданні.

Одним із перших прибув голова Талліннських міськзборів Калєв Калло. Сам Савісаар, якого в інвалідному візку завезли до будівлі суду по боковому пандусу, спілкуватися з пресою не побажав.

Засідання тривало близько 45 хвилин, наступне відбудеться 13 червня.

На нього, за клопотанням адвоката Савісаара Олівера Няееса, викликали голову експертної комісії Інституту судової медицини Естонії Маріку Вялі, якій належить відповісти на питання, що виникли у адвоката після ознайомлення зі складеною інститутом експертизою, згідно з якою стан здоров'я Савісаара дозволяє йому брати участь у судових засіданнях.

Навесні 2015 р. Савісаару у зв'язку з інфекційним захворюванням ампутували ногу вище коліна. Свого часу політик назвав «легітимним» референдум в Криму.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: