Мера Торецька заарештували за організацію «референдуму» щодо самостійності «ДНР»

Мера Торецька заарештували за організацію «референдуму» щодо самостійності «ДНР»
Фото прес-служби прокуратури Донецької області

Мера Торецька заарештували за посягання на територіальну цілісність України

Мера міста Торецьк Володимира Слєпцова вчора, 17 серпня, заарештували на два місяці. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Так, 17 серпня Краматорський міський суд задовільнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав для мера міста Торецька Володимира Слєпцова міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

«За даними слідства, яке проводять слідчі СБУ в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донеччини, Володимир Слєпцов пов'язаний з організацією та проведенням на території м. Торецька незаконного референдуму щодо оголошення державної самостійності терористичної організації «ДНР», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, міського голову підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.1 ст.258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України) КК України.

Як повідомлялось, адвокати заявили, що подаватимуть апеляцію, оскільки, за їхніми словами, за станом здоров'я підозрюваний не зможе перебувати в СІЗО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: