Мешканці окупованого Криму зірвали російські військові навчання

Мешканці окупованого Криму зірвали російські військові навчання

Кримчани пошкодили магістральну кабельну трасу опорного пункту, що спровокувало збій у системі зв’язку ЧФ РФ

Зневажливе ставлення російської окупаційної влади до місцевих жителів анексованого Криму, систематичний утиск їхніх прав і свобод, у т.ч. нехтування їхнім правом на приватну власність, змушує кримчан вдаватися до прихованих форм протесту та саботажу. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«15 вересня ц.р., під час підбиття підсумків щодо участі у СКШН «Кавказ-2016» 744 Центру зв’язку Чорноморського флоту ЗС РФ було особливо відзначено, що особовий склад опорного пункту зв’язку зазначеного центру (дислокується у н.п. Орловка) не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів зв’язку, які було задіяно під час навчань, у зв’язку із пошкодженням місцевими мешканцями магістральної кабельної траси опорного пункту, що спровокувало збій у системі зв’язку ЧФ РФ», – йдеться у повідомленні.
ГУР зазначає, що причина зазначеного інциденту – при підготовці до СКШН «Кавказ-2016», під час розгортання елементів вузла зв’язку, було проігноровано протести окремих власників земельних ділянок, а також не компенсовано їм матеріальну шкоду, завдану військовослужбовцями ЗС РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: