Мей відхилила спроби Путіна помиритися - The Times

Мей відхилила спроби Путіна помиритися - The Times
Фото inforesist.org

Мей рішуче відхилила спроби примирення з боку Путіна, в той же час припустивши, що в майбутньому співпраця можлива в деяких сферах

Прем'єр-міністр Великої Британії  Тереза Мей відкинула спробу Володимира Путіна повернутися до колишніх економічних відносин між Росією і Британією, чітко давши зрозуміти, що «бізнесу в звичному режимі» не може бути, пише The Times.

«Російський президент…  скористався своєю першою зустріччю з новим прем'єр-міністром, яка тривала 30 хвилин, щоб обговорити перспективу поліпшення торговельних відносин між двома країнами», - йдеться в статті.

Мей рішуче відхилила спроби примирення з боку Путіна, в той же час припустивши, що в майбутньому співпраця можлива в деяких сферах. Офіційний представник уряду сказала: «Прем'єр-міністр чітко дала зрозуміти, що у нас не може бути відносин в дусі бізнесу в звичайному режимі: існує ціла низка складних і серйозних проблем».

«Але в тих питаннях, в яких співпраця знаходиться в наших інтересах, особливо в питаннях безпеки наших громадян, ми будемо прагнути знайти спільну мову з росіянами», - зазначила вона.

Як раніше повідомлялось, під час привітання на саміті «Групи двадцяти» Тереза Мей не одразу подала руку президенту Росії. Відповідне відео опубліковане на каналі Youtube News From World. На відео видно, як російський президент перебував поруч з Терезою Мей, коли вона обмінювалася рукостисканнями з іншими учасниками саміту, і йшов за нею слідом якийсь час. Мей не обмінялася рукостисканням з Путіним і сіла за стіл переговорів. Пізніше Тереза Мей піднялася і привітала Путіна рукостисканням.

У Кремлі ж заявили, що Тереза Мей «через поспіх» забула потиснути руку Путіну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: