Міграційна служба видала Саакашвілі довідку

Міграційна служба видала Саакашвілі довідку

Довідка засвідчує, що Саакашвілі перебуває на території України легально

Позбавлений громадянства України екс-президент Грузії, колишній глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі отримав від Державної міграційної служби довідку про його легальне перебування на території України. Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні нарешті отримав від міграційної служби документ, який засвідчує, що я перебуваю на території України легально», -  написав він.

Довідка дійсна до 1 грудня 2017 року.

11_19

При цьому Саакашвілі зазначив, що продовжить добиватися відновлення українського громадянства. «Звичайно, я цим не задовольняюся, а добиваюся через суд права відновити моє громадянство», - сказав він.

Як відомо, 26 липня 2017 року президент України позбавив Саакашвілі українського громадянства. За даними Адміністрації Президента, причина такого рішення - надання Саакашвілі недостовірної інформації під час оформлення заяви на громадянство.

У вересні Саакашвілі разом з прибічниками прорвалися на територію України через пункт пропуску «Шегині»

Пізніше Державна міграційна служба відмовила Саакашвілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання біженцем.

Саакашвілі оскаржив відмову в суді.

Читайте також статтю «Главкома» «Грузинський десант - місія завершена. Кого з соратників Саакашвілі депортувала Україна (ДОСЬЄ)»

Читайте також матеріал: 15 днів «МіхоМайдану»: гречка, дрова, гроші і нові вимоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: