Микола Вересень вибачився за свою поведінку з гостем в прямому ефірі

Микола Вересень вибачився за свою поведінку з гостем в прямому ефірі
Микола Вересень

Вересень підкреслив, що трактувати його поведінку можна з двох сторін

Відомий ведучий Микола Вересень вибачився перед телеглядачами за свою поведінку з гостями авторської програми «Люди Вересня» на телеканалі NewsOne.

«Я облив водою доктора політичних наук Олександра Семченко, оскільки мені треба було перервати монолог, який тривав понад 10 хвилин. Програма, яку я вів, просто була на межі зриву і зникнення з ефіру. Людина просто говорила, говорила і говорила ... слова, які мені, та й багатьом українцям, не подобалися, про те, що росіяни не нападали, що Крим російський, що винна Україна, а не сепаратисти. Для того, щоб все це вгамувати я вилив воду, щоб людину заспокоїти», - пояснив свій вчинок телеведучий.

Разом з тим Вересень підкреслив, що трактувати його поведінку можна з двох сторін.

«Виникає питання, чи правильно я вчинив? Тут є дві відповіді. Перша - якщо ця людина (Семченко, - ред.) прийшла з метою скомпрометувати Вересня, і якщо ця провокація буде показана на російських каналах, то винен я, оскільки піддався на провокацію. Я прошу вибачення у телеглядачів. Але якщо ця людина прийшла усвідомлено, а не провокаційно, має просто таку позицію і істерику, то я не вважаю себе винним. Я просто виконував обов'язки ведучого - заспокоїти і охолодити атмосферу в студії. Кому яке моє пояснення подобається - нехай бере собі його на озброєння», - підсумував телеведучий.

Нагадаємо, ведучий Микола Вересень в ході палкої сварки з доктором політичних наук Олександром Семченком не втримався і облив його водою зі стакану. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: