Мільйон соціально незахищених українців безкоштовно вивчатимуть англійську онлайн

Мільйон соціально незахищених українців безкоштовно вивчатимуть англійську онлайн
Фото з відкритих джерел

Доступ до безкоштовного онлайн-навчання отримали понад мільйон тимчасово безробітних, учасників АТО і членів їхніх сімей, внутрішньо переміщених осіб з метою їх якнайшвидшої адаптації, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці

Соціальний проект Lingva.Skills з навчання англійської мови, розроблений командою «Академії навичок» (SkillsAcademy), став наймасовішим освітнім проектом в Україні з онлайн-навчання завдяки співпраці з Державною службою зайнятості.

Доступ до безкоштовного онлайн-навчання отримали понад мільйон тимчасово безробітних, учасників АТО і членів їхніх сімей, внутрішньо переміщених осіб з метою якнайшвидшої адаптації, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та збільшення можливостей отримати гідну роботу або відкрити власну справу.

Перший заступник Державного центру зайнятості України Сергій Кравченко заявив, що запуск навчання англійської мови – важливий крок у напрямку підвищення знань і умінь як представників соціально незахищених категорій, так і співробітників державної служби зайнятості.

Як пояснив глава Асоціації інноваційної та цифрової освіти Станіслав Куценко, ідея допомогти найбільш соціально незахищеним категоріям населення стати більш конкурентоспроможними на сучасному ринку праці виникла після успішного початку навчання в онлайн-системі Lingva.Skills держслужбовців-представників 14 центральних органів влади.

Онлайн-курс включає в себе інтерактивну гейміфіковану веб-програму для тренування мовних навичок та інших аспектів вивчення мови, а також форму зворотного зв'язку з викладачем і базу поширених запитань для спрощення процесу навчання.

Розробники називають унікальною рисою курсу те, що він враховує особливості менталітету українців, адаптований до реалій країни і особливостей рідної мови.

Раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман називав одним з пріоритетних кроків уряду на 2016 рік максимальне налагодження інтеграції і нормального життя тимчасово переміщених осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: