Міністр соцполітики Рева назвав умови своєї відставки

Міністр соцполітики Рева назвав умови своєї відставки
Андрій Рева

Міністр соціальної політики запевнив, що готовий до звільнення

Міністр соціальної політики Андрій Рева не виключив, що Верховна Рада підтримає рішення профільного комітету про його звільнення. В іншому випадку, він висловив готовність скласти повноваження після обрання наступного складу парламенту і формування нового уряду.

«Буде рішення Верховної Ради - значить звільнять. Не буде рішення - працюватиму до тих пір, коли настануть вибори, а перед новообраною радою Кабінет міністрів складає повноваження сам«, - заявив Рева в ефірі телеканалу «112-Україна» увечері в середу, 10 жовтня.

Очільник Мінсоцполітики констатував, що рішення про призначення та звільнення міністрів є політичними, підкресливши, що готовий підкоритися волі депутатів.

«Усе, що має початок, має й кінець. Рішення в даному випадку приймає політичний орган – Верховна Рада. На міністрів Кодекс законів про працю не поширюється, нас призначили політичним рішенням, і нас звільняють», - підсумував Рева.

Напередодні у Мінсоцполітики також заявили, що субсидії можуть скасувати через грошові перекази з-за кордону.

Раніше глава Мінсоцполітики Андрій Рева роз’яснив, як призначатимуть субсидії українцям з доходами, що менші мінімалки.

Також представник Кабінету міністрів у Верховній раді Вадим Денисенко заявляв, що близько півмільйона домогосподарств втратять право на субсидії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: