Митрополит Онуфрій закликав владу не допустити в столиці Маршу рівності

Митрополит Онуфрій закликав владу не допустити в столиці Маршу рівності
Митрополит Онуфрій

У минулому році у Марші рівності взяли участь не менше двох тисяч осіб

У Києві 17 червня о 14:30 в Маріїнському парку буде проведено молебень за збереження християнських сімейних цінностей і про дарування миру Україні.

Як повідомляє Центр інформації Московської церкви в Україні, про це заявив її предстоятель митрополит Онуфрій в своєму офіційному зверненні «до вірних чад і представникам Київської міської влади» з приводу запланованого представниками ЛГБТ «Маршу рівності».

Також Онуфрій благословив в цей день в храмах і монастирях УПЦ вознести молитви, щоб Господь «не допустив поширення серед нашого боголюбивого народу проявів содомських гріхів».

«Ми, православні українці, не можемо мовчки спостерігати, як нехтуються і принижуються традиційні сімейні відносини, а нам намагаються нав'язати не тільки чужі, а й гріховні світогляди», - зазначив Онуфрій.

«В черговий раз наша церква підкреслює, що проведення подібних заходів - це публічна і відверта пропаганда гріха, зокрема, статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей і, більш того - накликати гнів Божий на українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається невинна кров українців», - підкреслив Митрополит Онуфрій.

Як повідомлялося, в Києві 17 червня представники ЛГБТ готуються провести Марш рівності  - КиївПрайд. У минулому році у марші взяли участь не менше двох тисяч осіб. Цього року прайд триває з 8 до 17 червня, він розпочався насиченою кінопрограмою, буде включати в себе дискусійні і розважальні івенти і закінчиться Маршем рівності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: