Між Путіним, Олландом та Меркель існують таємні домовленості - Тимчук

Між Путіним, Олландом та Меркель існують таємні домовленості - Тимчук
Фото lenta.ru

Путін отримав гарантії того, що і Німеччина і Франція будуть тиснути на Київ - Тимчук

Після низки перемовин з главою Франції Франсуа Олландом та з канцлером Німеччини Ангелою Меркель президент РФ Путін раптово заявив про повернення до нормандського формату, від якого відмовився раніше. Керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук вважає, що це свідчить про наявність таємних домовленостей між політиками. Про це Тимчук сказав у коментарі «Главкому».

«Судячи з усього, Путін отримав якісь гарантії того, що і Німеччина і Франція будуть тиснути на Київ, щоб він підтримав умови Москви – по-іншому я не розумію. Натомість Київ – і Порошенко це чітко визначив у своєму посланні до Верховної Ради - заявив про те, що такі умови неприйнятні», - зазначив він.

Тимчук пояснив – Україна домагається спершу припинення вогню, відводу важкого озброєння, виведення російського озброєння, взяття кордону під контроль Києвом – і тоді вже місцеві вибори. Цей варіант відкидає Москва. «Зараз Путін вичекає якийсь час, поки стане зрозуміло, що такий варіант не проходить. Я думаю, що навіть якщо Порошенко подасть такі законопроекти – звісно, не від свого імені, а від підконтрольних депутатів – вони просто не будуть прийняті парламентом. Москва після цього знову розгортатиме ескалацію, аби продовжити тиснути на Київ», - додав експерт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: