Мосійчук через суд вимагатиме із обпльованого Капліна мільйон гривень

Мосійчук через суд вимагатиме із обпльованого Капліна мільйон гривень
Ігор Мосійчук

Мосійчук заявив, що плювки в Капліна – то був свідомий вчинок

Ігор Мосійчук, народний депутат України (Радикальна партія) позивається до «обпльованого» ним нардепа Сергія Капліна на 1 млн грн.

Коментуючи сутичку з нардепом Капліним та плювки, Мосійчук заявив, що йому абсолютно не соромно за те, що зробив.

«Це був абсолютно свідомий вчинок. Каплін звинувачував мене, що я був у нетверезому стані, то того ж дня, прилетівши до Івано-Франківська, бо я відразу летів у відрядження звідти, я здав аналізи в Івано-Франківському наркодиспансері, які показали, що я був повністю тверезий, не вживав ані алкоголю, ані наркотичних засобів. Я зараз позиваюся на Капліна до суду, виставляю мільйон збитків», – заявив нардеп.

Мосійчук пояснив, чому плювки – то був свідомий вчинок. З його слів, він побачив на акції протесту, організованій паном Капліним, підлітків, яким по 14-15 років, яких під якимись червоними прапорами вивели під суд.

«Своїм плювком я продемонстрував, що українське суспільство має плювати на «шавок» олігархів, які за гроші влаштовують такі перфоменси», – наголосив Мосійчук.

Як повідомлялося, у вівторок під Печерським судом у Києві сталася сутичка депутатів від Радикальної партії Ігоря Мосійчука і від БПП Сергієм Капліним.

Мосійчук заявив, що «червонопикі найманці олігархів» влаштували провокацію, тому він «дав їм звіздюлей» і «заплював пику Капліну». Радикал також сфотографувався з прапором соціалістів, по якому потоптався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: