Москаль: Один із учасників стрілянини – депутат Балоги

Москаль: Один із учасників стрілянини – депутат Балоги

Губернатор розповів, чим спровокована стрілянина на Закарпатті

Стрілянина в Нижній Апші в Закарпатській області спровокована конфліктом довкола контрабанди сигарет на українсько-румунському кордоні. Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.
«На околиці села, на автозаправці група мешканців Мукачева (у тому числі раніше судимі) намагалися з’ясувати стосунки з мешканцями Тячівського району, котрі займаються контрабандою сигарет через «зеленку» з України в Румунію. За попередніми даними, причина конфлікту в заборгованості за поставлені сигарети, які контрабандисти Тячівщини отримали з Мукачева, однак не розрахувалися за них, оскілки втратили товар при переправленні через кордон. Спочатку між двома групами виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. Затим один із місцевих, що стояв збоку, витягнув із машини пістолет-кулемет іноземного виробництва й відкрив хаотичний вогонь по приїжджих. Усього було випущено понад 20 куль», - йдеться на сайті Москаля.
Голова Закарпатської ОДА повідомив, що управлінню поліції в області дано доручення в стислі терміни затримати всіх учасників стрілянини.
«До речі, один із представників «тячівської групи» – це діючий депутат Тячівської районної ради від «Єдиного центру», - заявив Москаль.
Нагадаємо, стрілянина сталася у вівторок, 30 серпня, ввечері, 4 людини отримали вогнепальні поранення. Найважчий стан у 36-річного мукачівця. За наслідками цих розбірок поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2.ст 15, ч.2 ст. 115 КК України. В області оголошено план-перехват.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: