Московська біржа весь цей час торгувала гривнею, але більше не буде

Московська біржа весь цей час торгувала гривнею, але більше не буде

На біржі припиняються торги парою українська гривня - російський рубль

Московська біржа припинить торги валютною парою гривня - рубль з понеділка, 21 серпня, повідомляє ZN.ua з посиланням на прес-центр біржі.

«З 21 серпня на валютному ринку Московської біржі припиняються торги парою українська гривня - російський рубль», - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також повідомили про те, що призупинення торгів викликано відсутністю інтересу учасників торгів до «цього інструменту».

Нагадаємо, що у вересні 2015 року спостережна рада російської Московської біржі схвалила стратегію виходу з активів в Україні. Московська біржа була акціонером двох провідних українських фондових майданчиків - Української біржі (УБ) і ПФТС.

Питання про викуп у московського акціонера його частки загострився в червні 2015 року, коли на фондовому ринку України набув чинності «санкційний» закон, який дозволяє позбавляти ліцензій ті компанії, які контролюються резидентами країни-агресора (тобто Росії). У березні 2016 року Московська біржа завершила операцію з продажу акцій Української біржі і повністю вийшла з її капіталу.

Як повідомлялося, у 2013 році Московська біржа купила 32% акцій Української біржі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: