Московські школярі довели хлопця з Донбасу до самогубства

Московські школярі довели хлопця з Донбасу до самогубства
Інцидент стався у московській школі № 2117

Впродовж двох років українця постійно били і обзивали «хохлом»

Московські школярі довели свого однокласника, який приїхав з окупованого Донецька в Москву, до суїциду, повідомляє «Лайф.ру».

17-річний учень школи № 2117 Данило В. міста Щербинки Нової Москви був доставлений в інститут ім. Скліфосовського з порізами на руці. Підліток намагався накласти на себе руки через цькування однокласників, які знущалися над ним протягом усього його навчання в школі.

Данило розповів слідчим, що протягом двох останніх років він живе в Москві, і весь цей час його постійно били і обзивали «хохлом».

«У школі цькування почалося в минулому році, всі кричали, що я українець і обзивали мене. Вони обзивали і били мене кожну зміну. Колишня класна керівниця була в курсі, але вона мені ніколи не допомагала. Шмиков, Баранов, Лопатин - ось прізвища тих, хто постійно знущався наді мною. Кричали при цьому «Слава Україні!», - розповів хлопець.

Мати підлітка Юлія Юріївна після спроби самогубства сина звернулася до Слідчого комітету РФ. Вона зажадала справедливого покарання для співробітників школи і вчителів, які допустили таку поведінку в стінах російської школи. Жінка повідомила, що переїхала з Донецька до Москви після початку воєнних дій. вона підробляє в цій же школі.

За словами Юлії, класний керівник потурала всім діям учнів і не заступилася за хлопчика, знаючи про цькування.

У самій школі № 2117 відмовились коментувати інцидент і лише сказали, що ніхто не в курсі ситуації, яка сталася, і «ніхто нічого не знає».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: