МВФ може відкласти розгляд українського питання

МВФ може відкласти розгляд українського питання

Рада директорів Міжнародного валютного фонду може відбутися після щорічних канікул, а не, як планувалося раніше, в липні

Міжнародний валютного фонду може перенести розгляд питання продовження співпраці з Україною за програмою EFF після щорічних канікул ради директорів. Про це повідомив офіційний представник Фонду Джеррі Райс під час традиційного прес-брифінгу у Вашингтоні в четвер, передає Інтерфакс-Україна.
«Рада директорів, все ще можливо, проведе засідання щодо другого перегляду (програми EFF. – Ред.) у липні. Якщо знадобиться трохи більше часу, це (перегляд. – Ред.) буде після майбутньої перерви в роботі ради директорів. Тим не менш, він (перегляд. – Ред.) усе ще можливий в липні», - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок, 12 липня, міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що Україна не порушує графіку переговорів з ключовим кредитором країни і очікує проведення засідання Ради директорів МВФ, як і планувалося раніше, в липні. При цьому він уточнив, що частину завдань Україна все ж не виконала. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: