МЗС попереджає українців у США про загрозу урагану

МЗС попереджає українців у США про загрозу урагану

Українцям, які перебувають у США, рекомендовано утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів

У зв’язку з потужним ураганом «Метью», який спричинив загибель щонайменше 68 жителів трьох країн Карибського басейну (Гаїті, Домініканська Республіка,
Колумбія) та його наближенням до узбережжя США, у штатах Флорида, Джорджія, Південна Кароліна і Північна Кароліна оголошено надзвичайний стан. Особлива небезпека загрожує жителям прибережних регіонів.

У зв’язку з цим МЗС України рекомендує громадянам України, які перебувають на території цих штатів або планують їх відвідати, утриматися найближчим часом від поїздок до прибережних регіонів; стежити за повідомленнями місцевих органів про розвиток ситуації; виконувати інструкції рятувальних служб, а також зважати на можливі зміни у русі сухопутного та повітряного транспорту. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

У випадку потрапляння у надзвичайні ситуації у зв'язку із зазначеним стихійним лихом, громадянам України слід невідкладно звертатися до Посольства України в США (тел.: +1-202- 765-4681, ел.пошта: [email protected]) або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57.

Як повідомлялося раніше, очікується, що ураган Метью стане найпотужнішим за останні 15 років.

Читайте також матеріал: «Гаїті у владі урагану «Метью». Фоторепортаж з острову в Карибському морі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: