На блокпостах Донецької області на літо збільшено кількість поліцейських

На блокпостах Донецької області на літо збільшено кількість поліцейських
На блокпостах Донецької області на літо збільшено кількість поліцейських 

Поліція перейшла в посилений режим несення служби, особливо в курортних зонах області

Для пришвидшення стоп-контролю в літню спеку на блокпостах Донецької області збільшено кількість поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

«У зв’язку зі збільшенням транспортного потоку, особливо в курортних зонах Донецької області, поліція перейшла на посилений варіант несення служби. Аби не тримати людей на сонці, поліцейські збільшують пропускну здатність блокпостів. Перевірки мають проходити для громадян максимально швидко, комфортно та безпечно», - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що відповідне завдання було поставлене керівництвом обласної поліції під час п’ятничного загальнообласного публічного інструктажу.

«Відучора на стоп-контролях регіону чергують додаткові сили. В Маріуполі особлива увага - прибережним районам» - доповіли у відомстві.

Там також підрахували, що за 5 місяців крізь блокпости Донецької області пройшло більше 860 тисяч фізичних осіб та 236 тисяч транспортних засобів. У результаті поліцейськими виявлено та припинено 1959 правопорушень.

«Блоковано 138 спроб провезення нелегальної зброї та боєприпасів та 171 - наркотичних речовин. Встановлено та перевірено 478 осіб, які підтримують зв'язок з учасниками НЗФ, затримано 119 злочинців, які перебували у розшуку, та 18 людей, які вважалися зниклими без вісти», - відзвітували в поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: