На Чернігівщині біля сільського клубу вибухнула граната: є потерпілі

На Чернігівщині біля сільського клубу вибухнула граната: є потерпілі

Під час інциденту травмовано чотирьох осіб

У Бобровицькому районі Чернігівської області біля клубу сталася бійка із застосуванням ножа та вибухового пристрою. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

«Близько четвертої ранку 9 жовтня до чергової частини Бобровицького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення, що до клубу одного з сіл приїхали невідомі молодики та вчинили бійку із застосуванням ножа та вибухового пристрою. На місці пригоди пролунав вибух. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи Бобровицького відділення поліції, Головного управління Нацполіції та вибухотехніки. Правоохоронці встановили, що під час інциденту травмовано чотирьох осіб, одного з яких (жителя Києва) доправлено до Бобровицької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами тіла», – повідомляє поліція.

Зі слів потерпілого, тілесні ушкодження він отримав біля клубу під час бійки. Невідомий зловмисник напав на нього ззаду.

Після цього на порозі сільського клубу, де якраз стояли відвідувачі, пролунав вибух. Осколкові поранення дістали троє осіб, яких доправлено до Бобровицької районної лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує. Вибух також пошкодив припаркований неподалік автомобіль «Шкода Октавія».

На місці пригоди вибухотехніки зібрали та відправили на експертизу осколки гранати (попередньо РГД-5), важіль спускової скоби та ніж.

Того ж дня поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство. Ним виявився житель Бобровиці. Згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу його поміщено до ізолятора тимчасового утримання.

Інформацію про пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за статтями «замах на вбивство», «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та «хуліганство».

Поліція проводить подальше розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: