На Донбасі 42 тисячі мешканців залишилися без водопостачання

На Донбасі 42 тисячі мешканців залишилися без водопостачання

Горлівська фільтрувальна станція №2 тимчасово зупинила подачу води по водогону Горлівка-Торецьк

На Донеччині через інцидент на водогоні Горлівка-Торецьк зупинено централізоване водопостачання міст Торецьк та Залізне, смт. Північний та Південний.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«16 грудня о 22:00 надійшла інформація про збільшення втрат води на водогоні Горлівка-Торецьк діаметром 900 мм, в результаті чого Горлівською фільтрувальною станцією №2 зупинено подачу води по водогону. Станом на 06:00 17 грудня без централізованого водопостачання залишається 42813 людей», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що в м.Торецьк розміщений резервуар питної води об’ємом 10000 куб м, в якому наразі є 2500 куб м питної води, мінімальний рівень води в резервуарі для забору насосними агрегатами складає 1000 куб м. За необхідністю вода буде подаватись населенню погодинно із резервуару. В разі відсутності води в резервуарі забезпечення населення водою буде здійснюватися шляхом підвозу автомобілями.

«Встановлення причин збільшення втрат води на водогоні планується на 17 грудня», - заявили в ДСНС.

На сторінці Військово-цивільної адміністрації міста Торецьк у соцмережі Facebook зазначається, що в результаті ворожих обстрілів з боку російських найманців є підозра на пошкодження водогону Горлівка-Торецьк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: