На Донбасі ФСБ розпочала спецоперацію «Лист примирення»

На Донбасі ФСБ розпочала спецоперацію «Лист примирення»
Співробітники ФСБ Росії

ФСБ розшукує бойовиків, які втратили рідних, для використання у своїй пропаганді як «авторів листів примирення» до українських бійців

На окупованій частині Донбасу співробітники ФСБ РФ приступили до інформаційної спецоперації «Лист примирення». Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані «ІС».

«…В «ДНР» і «ЛНР» (Донецьк, Горлівка, Луганськ) співробітники ФСБ РФ приступили до проведення інформаційної спецоперації «Лист примирення». В рамках операції йде пошук місцевих бойовиків, які втратили рідних і близьких, з метою їх використання для російської/проросійської пропаганди як «авторів листів примирення» до неназваних українських солдат (в стилі «на село дідусеві»)», - йдеться в повідомленні.

За даними групи «ІС», у самих «листах примирення» повинні використовуватися затверджені заготовки («...час примиритися, ми стали іграшками в руках олігархів», «...час повернути зброю в зворотну сторону...» і т.д.).

В «Інформаційному спротиві» зазначаються, що одне із завдань цієї спецоперації - поява інформації про «лист примирення» в українському інформаційному просторі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: