На Донеччині російські військові замінили бойовиків на блокпостах

На Донеччині російські військові замінили бойовиків на блокпостах

У район Верхньошироківського (колишній Жовтень ) у Донецькій області прибув підрозділ російських військовослужбовців

У район Верхньошироківського на Донеччині прибув підрозділ російських військовослужбовців, які замінили місцевих бойовиків на блокпостах в цьому районі. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook координатор групи «Інформаційний спротив», нардеп Дмитро Тимчук.

«В окупованій частині Новоазовського району Донецької області спостерігається ротація підрозділів російсько-терористичних військ і посилення за рахунок прибуття нових формувань. У район Верхньошироківського (кол. Жовтень ) прибув підрозділ російських військовослужбовців. Замінивши місцевих бойовиків на блокпостах в цьому районі, військовослужбовці ЗС РФ несуть службу в «балаклавах», - пише Тимчук.

«У самому Верхньошироківського спостерігається різке збільшення загальної кількості місцевих бойовиків, російських найманців і військовослужбовців ЗС РФ. Аналогічна картина зафіксована в Пікузах (кол. Комінтернове) Новоазовського району», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Главком», за даними прес-центру штабу АТО, за добу, з 12 на 13 вересня, бойовики 35 разів обстріляли позиції українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: