«Чорна бухгалтерія» ПР: За «джинсу» в ЗМІ у 2012-му році політсила платила мільйони доларів

«Чорна бухгалтерія» ПР: За «джинсу» в ЗМІ у 2012-му році політсила платила мільйони доларів
osvita.mediasapiens.ua

Найбільше отримали телеканали «Інтер» та ICTV

На PR-супровід Партії регіонів на телеканалах «Інтер» та ICTV, в регіональній пресі і FM-радіостанціях було сплачено мільйони доларів. Відповідна розписка міститься в документах- «амбарній книзі» Партії регіонів.

Зокрема про отримання 2 мільйонів доларів «на PR» на телеканалі «Інтер» розписався «Грановський В», ще мільйон доларів отримав «Прищепа А.А». Від ICTV кошти у розмірі 1,5 мільйони доларів отримав «Периблов О.В.» та ще стільки ж - «Терийков А.С.».

Як раніше повідомлялось, в 2012 році на різні задоволення для верхівки правлячої тоді Партії регіонів було витрачено сотні тисяч доларів.

Нагадаємо, депутат Сергій Лещенко та головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик оприлюднили документи, що викривають корупційні оборудки Партії регіонів.

З цих документів також стало відомо, що Лукаш отримала 83 тисячі долларів за работу на ПР, а соціолог Євген Копатько, засновник групи компаній Research & Branding, у 2012 році отримав від Партії регіонів 2 мільйони 250 тисяч доларів готівкою. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: