Держбюджет-2018: на гуртожитки для військових планується виділити в три рази більше коштів

Держбюджет-2018: на гуртожитки для військових планується виділити в три рази більше коштів

Міністр оборони анонсував розробку в оборонному відомстві нових механізмів забезпечення військовослужбовців житлом

В рамках робочої поїздки до 19 Хмельницької ракетної бригади, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак звернувся до особового складу частини та наголосив, що керівництво держави та оборонного відомства приділяє значну увагу підвищенню соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Про це повідомляє mil.gov.ua.

«Одне із головних завдань Президента – це забезпечення соціальних стандартів кожного із вас. Є рішення щодо будівництва гуртожитків. На кінець цього, початок наступного року ця проблема почне вирішуватися. На ці цілі в бюджеті на наступний рік передбачається в 3 рази більше ніж минулого року», – зазначив Міністр оборони України.

Він повідомив, що командир частини протягом 10 діб підготує план щодо ефективного і оптимального використання військового містечка.

«Наступного року вам буде виділено для цього ресурс», – зазначив Міністр оборони.

Міністр оборони також анонсував розробку в оборонному відомстві нових механізмів забезпечення військовослужбовців житлом.

«Ми працюємо над вирішенням цього питання не тільки для офіцерів, але й для військовослужбовців за контрактом. Я сподіваюся, що ці процеси запрацюють вже з нового року», – сказав Полторак. 

Нагадаємо, 13 вересня на засідання Ради безпеки та оборони України предметом обговорення стали  статті Держбюджету-2018,які стосуються оборони держави.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: