На Харківщині громадянин Німеччини потрапив під колесами трактора в полі

На Харківщині громадянин Німеччини потрапив під колесами трактора в полі
Фото vfc.com.ua

Проти тракториста відкрили справу про вбивство з необережності

На полі поблизу с. Семенівка Харківської області тракторист смертельно травмував 38-річного громадянина Німеччини, який лежав у траві; порушено кримінальну справу.

«Трагічний випадок стався 5 серпня на полі поблизу с.Семенівка. Тракторист проводив дискову обробку поля і під час розвороту наїхав на 38-річного чоловіка, який лежав у траві. Іноземець дістав травми, не сумісні з життям», - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області в четвер.

За попередніми даними, громадянин Німеччини приїхав в Україну ще в червні. Він познайомився в соціальних мережах з сім'єю з с.Шопіне цього ж району і вирішив приїхати в гості. Як розповіли господарі, їхнього гостя дуже цікавило сільське життя, умови розвитку екологічного сільського господарства, екотуризм. Чоловік часто ходив в невеликі подорожі та одного разу не повернувся.
Про подію поінформовано консульство Німеччини в Україні.

Дергачівська місцева прокуратура Харківської області підтвердила підозру працівникові сільгосппідприємства с.Семенівка у вбивстві з необережності (ч.1 ст. 119 Кримінального кодексу України). Слідчі дії тривають.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: