На Київщині у ДТП загинула дитина: знову через нетверезого водія

На Київщині у ДТП загинула дитина: знову через нетверезого водія

Нетверезий водій скоїв зіткнення із автівкою, де перебувало троє дітей

У ДТП на Київщині трагічно загинула дитина. Про це інформує Головне управління Національної поліції в Київській області, повідомляє «Главком».

За інформацією поліції, сьогодні на автодорозі при в'їзді у м. Буча нетверезий водій із пасажиркою, на автомобілі ВАЗ, намагаючись обігнати автобус, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з транспортним засобом Renault Kangoo. У автіці перебувала подружня пара з Житомирщини разом із дітьми, дівчатками 3, 6 та 15 років.

Всі учасники ДТП отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Наразі їм надається медична допомога. Нажаль, найменша дівчинка отримала несумісні з життям тілесні ушкодження.

На місце події одразу ж прибули поліцейські. Встановлено, що водій ВАЗу перебував у нетверезому стані. Драгер виявив у нього 2,8 проміле алкоголю. Чоловіка затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Призначені відповідні експертизи.
Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в с. Крюківщина Києва-Святошинського району Київської області позашляховик Mitsubishi на великій швидкості зніс п’ять стовпів, які дивом не зачепили жінку з коляскою. Свідки стверджують, що водій був неадекватний і перебував в стані наркотичного сп'яніння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: