На межі з Кримом росіяни частково розблокували КПВВ «Чаплинка», - ДПСУ

На межі з Кримом росіяни частково розблокували КПВВ «Чаплинка», - ДПСУ

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» пропуск здійснюється в обидва напрямки, а навпроти КПВВ «Каланчак» росіяни далі перекривають пропуск і цей пункт далі повністю заблокований

Державна прикордонна служба України повідомила, що російські органи на пунктах пропуску через адміністративну межу з окупованим Кримом здійснили чергову зміну режиму: під вечір вони частково відновили заблокований було раніше у вівторок пропуск навпроти пункту «Чаплинка».

Після кількох годин повного блокування російські силовики знову, як і зранку, почали пропускати охочих потрапити на окупований півострів, хоча далі не випускають тих, хто прямує на вільну материкову частину України.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» пропуск здійснюється в обидва напрямки, а навпроти КПВВ «Каланчак» росіяни далі перекривають пропуск і цей пункт далі повністю заблокований, додали українські прикордонники.

Критична ситуація на адміністративній межі з півостровом виникла рано-вранці 7 серпня, відтоді російська сторона по кілька разів на день змінює режим пропуску на трьох КПВВ, то блокуючи його, то поновлюючи повністю чи частково, лише в якийсь один бік. Російська сторона, як і раніше, не коментує ситуацію з пропуском на адмінмежі. Також нічого не відомо про терміни відновлення повноцінної роботи пунктів пропуску.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: