На Москву налетів ураган: повідомляється про сімох жертв

На Москву налетів ураган: повідомляється про сімох жертв

Повалені дерева заблокували виїзд з підмосковній резиденції Медведєва

В результаті сильного урагану, який вирує сьогодні в Москві, загинули 7 людей, близько 70 постраждали. Про це повідомляє «ТАСС» з посиланням на інформацію екстрених служб.

«За останніми даними, в результаті падіння дерев і конструкцій загинули сім чоловік», - сказало джерело агентства.

За його словами, до лікарів звернулися 69 постраждалих, всім їм надається медична допомога.

У прес-службі комплексу міського господарства Москви повідомили, що всі екстрені служби російської столиці переведені в посилений режим роботи.

«Йде прибирання і вивезення повалених дерев, відновлення опор зовнішнього освітлення, огорож, пошкоджених павільйонів наземного громадського транспорту», - сказали в прес-службі.

На Зубовському бульварі біля музею Москви частина огорожі впала на припаркований поруч автомобіль. Також через повалені дерева ускладнено рух аероекспресу до аеропорту Внуково і збільшені інтервали руху на Філевській лінії метрополітену.

Повалені дерева заблокували виїзд з підмосковній резиденції прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

У МНС РФ зазначили, що через вітер можливі пошкодження ліній електропередач, частковий повал дерев, пошкодження широкоформатних і слабо укріплених рекламних конструкцій, що призводить до затору на дорогах.

Через опади місцями можливе погіршення видимості, ускладнення руху транспорту, створення на дорогах заторів та аварійних ситуацій, а так само збільшення кількості ДТП, на аварійно-небезпечних ділянках, додали в МНС РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: