На Одещині діти, яких намагався спалити батько, досі у тяжкому стані – волонтер

На Одещині діти, яких намагався спалити батько, досі у тяжкому стані – волонтер

Дітей і їхню мати намагаються врятувати лікарі та громадськість

Медики і волонтери Одеси рятують 25-річну жінку та її двох дітей, які постраждали під час пожежі в селі Федосіївка. Городян просять здати кров для чотирирічної Христини та шестирічного Сашка. Діти і їхня мати дістали опіки і перебувають зараз у реанімації у тяжкому стані.

«Новорічні свята... Сімейний конфлікт напідпитку... Результат – хлопчик, 6 років, у реанімації обласного опікового відділення (опік полум'ям понад 70% поверхні тіла, опік дихальних шляхів, димова токсична інгаляція, вкрай тяжкий шок), його сестра, 4 роки, там же (опік 40%). Їхня мати нетранспортабельна, в реанімації в райлікарні», – розповіла на своїй сторінці у Facebook волонтер Катерина Ножевникова, яка допомагає збирати кошти для родини.

Нагадаємо, у поліції відкрили кримінальне провадження за фактом того, що сталося: попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція встановила, що під час сімейного близько трьох літрів бензину, пригрозивши підпалити будинок, а потім вийшов на вулицю. За попередньою версією, спалахнули випари бензину. Досудове розслідування триває.

Як зазначає ТСН, сам господар розповідає, що дійсно випив і посварився з дружиною. Під час сварки розхлюпав у кімнаті бензин, от тільки вогню не запалював, а розвернувся і пішов з хати. А вже надворі почув вибух і побачив полум'я у вікні. У «швидкій» жінка розповіла, що чоловік вихлюпнув на неї бензин та підпалив. Але слідчим пізніше сказала, що чоловік не винний і претензій до нього вона не має.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: