На Полтавщині грабіжники потрапили у ДТП під час втечі, є загиблі

На Полтавщині грабіжники потрапили у ДТП під час втечі, є загиблі

Під час втечі від поліції зловмисники потрапили у смертельне ДТП

Намагаючись втекти від поліції на авто, четверо зловмисників потрапили в ДТП, в результаті якої один із них загинув, троє – травмовані, повідомили у прес-службі ГУНП у Полтавській області.

До поліцейських надійшло повідомлення від жительки Кременчука про пограбування на одній із вулиць міста.

pm72image001

Зі слів потерпілої, біля неї зупинився автомобіль «Daewoo», з якого вийшли двоє чоловіків і запитали, як проїхати до м.Кропивницький. Коли жінка пояснювала маршрут одному з чоловіків, інший − заволодів її сумкою. Потім зловмисники сіли в авто й зникли з місця події. Потерпіла запам’ятала номер автомобіля, на якому були грабіжники, та повідомила поліції.

Один з екіпажів патрульної поліції Кременчука, який ніс службу неподалік, помітив зазначене авто і розпочав переслідування. На вимогу поліцейських зупинитися водій легковика «Daewoo» не реагував, а додавав швидкість і намагався відірватися, створюючи аварійні ситуації.

На під’їзді до м.Олександрія водій автомобіля «Daewoo» не впорався з керуванням, допустив виїзд на смугу зустрічного руху і зіткнувся з мікроавтобусом «Ford Transit». У результаті зіткнення водій автівки «Daewoo», житель Дніпропетровщини, загинув на місці, а троє осіб, які перебували в зазначеному авто, з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені до Олександрійської районної лікарні.

Попередньо встановлено, що ці особи є громадянами однієї з країн ближнього зарубіжжя, які прибули до України в середині серпня поточного року. Наразі встановлюється мета приїзду чоловіків до України та перевіряється причетність до аналогічних злочинів на території держави.

За фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: