На Полтавщині сім годин горів склад для зберігання зерна

На Полтавщині сім годин горів склад для зберігання зерна
Пожежа на складі
Фото: dsns.gov.ua

Пожежа охопила площу 3400 квадратних метрів

У Полтавській області 10 червня сталася пожежа на складі для зберігання зерна, що розташовується у смт. Семенівка. Про це інформує ГУ ДСНС у Полтавській області, повідомляє «Главком».

Звістка про пожежу надійшла до Служби порятунку «101» о 15:35.

За даними рятувальників, за лічені хвилини на місце події прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ 8-го Державного пожежно-рятувального посту. На місці події з’ясувалося, що горять складські приміщення: один з яких вже повністю був охоплений вогнем та ще два частково. Відразу для захисту будівель та допомоги у ліквідації пожежі були залучені додаткові сили та техніка.

Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалася ланка газодимозахисної служби.

Силами рятувальників загоряння на площі 3400 квадратних метрів о 18:45 локалізовано, а о 22:30 ліквідовано.

Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню на поруч розташовані склади та врятувати від знищення полум’ям 2 будівлі де зберігалося 1,1 тис. тонн зерна кукурудзи, йдеться у повідомленні.

На місці пожежі працювало 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 21 людина особового складу 8-го, 6-го державних пожежно-рятувальних постів та 15-ї, 20-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також 7 одиниць пристосованої техніки.

Травмованих та загиблих немає. Причина займання встановлюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: