На Тернопільщині шахраї видурили в пенсіонера $1,6 тис. за китайські виделки й ножі

На Тернопільщині шахраї видурили в пенсіонера $1,6 тис. за китайські виделки й ножі

Шахраї продали пенсіонеру валізу китайських столових приборів під виглядом якісного і дорогого товару

На Тернопільщині шахраї продали пенсіонеру валізу китайських столових приборів під виглядом якісного і дорогого товару. За виделки й ножі 80-річний дідусь заплатив $1,6 тис.

Як повідомили у секторі комунікації обласного управління поліції, інцидент стався на автобусній станції в Тернополі.

Потерпілий після курсу лікування повертався додому й чекав автобус у Бережани. До нього підійшли двоє незнайомців, які під час розмови розповіли, що їдуть на роботу до Німеччини.

За словами чоловіків, їм забракло грошей на бензин. Відтак, вони запропонували дідусеві придбати столові прибори, якими начебто торгують.

«Продавці запевнили старенького, що товар коштує понад 2 тис. євро, і запропонували придбати ножі та виделки зі знижкою. Аферисти погодилися підвезти мешканця Бережанщини до домівки, щоб він зібрав необхідні кошти. Аби розвіяти сумніви пенсіонера, шахраї витягли з багажника авто ще одну валізку як бонус за придбання товару», – розповіли у поліції.

Задурманений дідусь виніс з помешкання усі заощадження – $1,6 тис. Чоловік зрозумів, що його обдурили, лише коли помітив на виделках і ножах китайські штампи.

Виявилося, що сталь, з якої були зроблені прибори, є дешевим сплавом. Окрім того, у бонусній валізі пенсіонер виявив лише три кухонні ножі сумнівної якості.

Правоохоронці розшукують зловмисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: