На тещу заступника прокурора Київщини записано маєток за 15 млн грн

На тещу заступника прокурора Київщини записано маєток за 15 млн грн
Маєток родини заступника прокурора Київської області Ярослава Бендика

Помешкання площею 367 кв. м знаходиться в котеджному містечку під Києвом

Родина заступника прокурора Київської області Ярослава Бендика має право користуватися великим будинком у с. Лебедівка за 30 км від Києва. Офіційним власником помешкання є теща прокурора – Марія Лук’яненко, на яку також записане коштовне авто сім’ї прокурора. Про це повідомляє «Prosud».

Помешкання площею 367 кв. м знаходиться в котеджному містечку. Лук’яненко також є власником 15 соток під будинком, цільове призначення яких – колективне садівництво. Вартість цих 15 соток землі на березі Київського моря становить понад 0,5 млн грн, а такого будинку – майже15 млн грн.

Марія Лук’яненко також володіє квартирою площею 83 кв. м у с. Нижча Дубечня, що у Вишгородському районі Київської області. Тут вона зареєстрована як фізособа-підприємець.

Дружина прокурора Оксана Бендик володіє Toyota Prado 2008 року, яку придбала у тому ж році. Ціна цього авто – 322 тис. грн. У 2014 році вона купила нову Skoda Octavia за 363 тис. грн. 1 січня 2016 року, очевидно як подарунок, вона отримала право користування Volkswagen Tuareg 2013 року випуску від тієї ж таки Марії Лук`яненко. Ціна такого авто близько $33 тис. (майже 860 тис. грн).

Ярослав Бендик разом із дружиною має готівкою $18 тис. та 23 тис. грн на рахунках у банках.

Останні три роки прокурор заробляв щорічно по 290 тис. грн, а його дружина отримувала в СФГ «Мрія» 20 тис. грн зарплати на рік, та ще 12 тис. грн пенсії.

Ярослав Бендик відомий тим, що розслідував справу про фальсифікацію співробітниками Державтоінспекції рапортів щодо поїздок автомайданівців до «Межигір’я» Віктора Януковича наприкінці 2013-го. Зараз адвокати потерпілих заявляють, що ці справи розвалені, і у них немає судових перспектив.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: