На вбитих у Тернопільській області поліцейських були бронежилети – Деканоїдзе

На вбитих у Тернопільській області поліцейських були бронежилети – Деканоїдзе
Фото telegraf.com.ua

Деканоїдзе: це справді чорний день для Нацполіції, для мене особисто і для всіх поліцейських

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що за її інформацією, на вбитих у Тернопільській області поліцейських були бронежилети, повідомляє телеканал «112 Україна».

«Мені важко говорити, це справді чорний день для Нацполіції, для мене особисто і для всіх поліцейських, тому що ми втратили двох чудових поліцейських. Я щойно доїхала до місця пригоди. Житель села вбив дружину, викликали поліцію, приїхала слідчо-оперативна група, вони вели переговори зі злочинцем, вони з'ясували, що у нього була зброя, він відкрив вогонь. Було поранено поліцейського і двоє поліцейських померли. З апарату Нацполіції виїхала група, куди входять представники генеральної інспекції, представники центрального департаменту розшуку, кадровики, вони перевірятимуть усі деталі», – зазначила Деканоїдзе.

Вона додала: «Будемо зустрічатися із сім'ями наших поліцейських».

Нагадаємо, у Тернопільській області чоловік влаштував стрілянину на вулиці, завдавши смертельних поранень двом поліцейським і поранивши ще одного правоохоронця. Пізніше стало відомо, що він застрелив свою дружину. В області у зв'язку з трагедією оголошено день жалоби. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: