На вибори 17 липня вже зареєстровано 28 кандидатів в нардепи

На вибори 17 липня вже зареєстровано 28 кандидатів в нардепи

Сьогодні на засіданні ЦВК було зареєстровано 11 кандидатів

Сьогодні, 3 червня, Центральна виборча комісія, розглянувши заяви політичних партій про реєстрацію кандидатів у народні депутати України, а також заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами, зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах 17 липня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.
«А саме: Вовка І.І. (самовисування), Констанкевич І.М. (політична партія «Українське об’єднання патріотів – Укроп») – в ОВО № 23, Жукова С.В., Тигова О.О. (самовисування), Хорішка Д.В. (політична партія Народний Рух України) – в ОВО № 27, Короля Р.В. (політична партія «УНА-УНСО»), Шевченка В.Л. (політична партія «Українське об’єднання патріотів – Укроп») – в ОВО № 85, Романенка В.А. (самовисування) – в ОВО № 183, Савченко І.М., Скварського О.В., Сокол М.Ю. (самовисування) – в ОВО № 206», - йдеться у повідомленні.
Таким чином, станом на 3 червня Центральна виборча комісія зареєструвала 28 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: