На Закарпатті посадовець вимагав хабар за підключення будинку до газу

На Закарпатті посадовець вимагав хабар за підключення будинку до газу

Посадовець вимагав 50 тисяч гривень за підключення

У Закарпатській області правоохоронці затримали посадовця, що вимагав хабарі за підключення до газу об'єктів. Про це інформує департамент захисту економіки Національної поліції України, передає «Главком».

Затримання здійснили оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції та слідчі обласної прокуратури. Затриманий - начальник відділу ПАТ.

Правоохоронці встановили, що начальник структурного підрозділу за безперешкодне погодження та підключення до газу приватних та комерційних об'єктів вимагав від громадян хабарі.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.14-ч.3 ст.368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України, задокументували вимагання посадовцем 50 тисяч гривень за вирішення аналогічного питання. Гроші одержував у кілька етапів.

Під час одержання останньої частини неправомірної вигоди начальника відділу затримали співробітники УЗЕ в Волинській області Нацполіції та прокуратури Закарпатської області.

Вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: