На звалищі під Львовом гасять пожежу із залученням авіації

На звалищі під Львовом гасять пожежу із залученням авіації

Рятувальні роботи відновилися зранку в четвер

Сьогодні зранку на сміттєзвалищі в Грибовичах на Львівщині відновлено роботи з гасіння пожежі із залученням авіації. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міськради.

«Уночі гасили пожежу до 2:30. Працювали чотири бойові екіпажі. Сьогодні також розпочинаються роботи з гасіння з допомогою літаків. Можливо, будуть відновлені пошукові роботи. Учора зсуву не було, лише частково розбили гору сміття», - зазначили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської ради.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Львівській області, протягом 8 червня для виположення схилу сміттєзвалища було залучено два літаки АН-32П. О 20:18 авіація ДСНС України роботу припинила. Літаками здійснено 28 скидів води (216 тонн).

Нагадаємо, тим часом зранку біля Львівської міської ради сталися сутички. Активісти прийшли з вимогою про відставку мера Андрія Садового. Відомо, що сьогодні депутати міської ради мають розглядати питання щодо ситуації, що склалася навколо сміттєзвалища в Грибовичах. Відомо, що поліція затримала активіста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: