НАБУ оголосило головному санлікарю про підозру

НАБУ оголосило головному санлікарю про підозру
УНІАН

Протасу та Чепурному оголосили про підозру

Головному санлікарю України Протасу та начальнику департаменту Санітарної служби України Олександру Чепурному оголосили про підозру, повідомляє прес-служба НАБУ.

«Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру затриманих 30 червня керівників Державної санітарно-епідеміологічної служби України. Так, Протасу було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою»), а начальнику департаменту ДСЕС Чепурному – за ч.5 ст.27 та ч.4 ст.368 ККУ», - йдеться у повідомленні.

Готується клопотання про обрання щодо даних осіб запобіжного заходу. За словами директора Бюро Артема Ситника, корупційна схема в Держсанепідслужбі на сьогодні цілком ліквідована. «Сподіваюся, що цей випадок послужить уроком для інших чиновників – спрацює превентивна функція», – зазначив він.

Як повідомлялось, детективи Національного антикорупційного бюро України будуть клопотати про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту для головного санітарного лікаря Святослава Протаса, затриманого напередодні за розкрадання держкоштів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: