НАБУ затримало чиновника «Укрзалізниці» у справі щодо розкрадання бюджетних коштів

НАБУ затримало чиновника «Укрзалізниці» у справі щодо розкрадання бюджетних коштів
rian.com.ua

Готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали начальника департаменту планування і контролю за закупівлями ПАТ «Укрзалізниця», повідомляє прес-служба НАБУ.

Чиновник підозрюється в участі у корупційній схемі заволодіння державними коштами під час проведення державних закупівель ДП «Укрзалізничпостач» - нині філія ПАТ «Укрзалізниця». Злочин кваліфікується за ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Наразі готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Детективи та прокурори САП наполягатимуть на триманні його під вартою аби унеможливити втручання сторони захисту у хід досудового розслідування та виїзд підозрюваного за межі України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, детективами НАБУ спільно з прокурорами САП викрито схему заволодіння державними коштами під час проведення державних закупівель для потреб ДП «Укрзалізничпостач». Раніше було затримано та обрано запобіжний захід трьом підозрюваним у скоєнні даного правопорушення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: