«Нафтогаз» порахує одержувачів субсидій

«Нафтогаз» порахує одержувачів субсидій
Андрій Коболев, голова правління НАК «Нафтогаз України»

Компанія пропонує внести всіх українців, які отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, до єдиного реєстру.

Українців, які отримують субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, хочуть внести до єдиного реєстру. Про це заявив Андрій Коболев, голова правління НАК «Нафтогаз України».

Ми вважаємо, що потрібно вдосконалити систему нарахування субсидій на», - підкреслив керманич НАКу. Зокрема, за його словами, мова йде про створення єдиної бази абонентів, які отримують субсидії на оплату комунальних послуг.

«Поки є тільки окремі такі бази, в окремих територіальних підрозділах, а єдиної бази немає навіть в розпорядженні Мінсоцполітики», - пояснив голова компанії.

Крім цього, за словами Коболєва, варто обмежити можливість призначення понаднормових субсидій територіальними комісіями і прибрати показники за квітень з розрахунків по опалювального сезону.

Нагадаємо, правила отримання субсидій в Україні змінювалися вже неодноразово. Нещодавно «Главком» розповідав, як отримати та розрахувати житлову субсидію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: