Наглядова рада отримала список із 13 кандидатів на керівників «Приватбанку»

Наглядова рада отримала список із 13 кандидатів на керівників «Приватбанку»

Імена претендентів на посаду керівника банку не оголошують

Попередній список кандидатів на посаду голови правління і першого заступника голови «Приватбанку», який складається з 13 претендентів із семи країн, був представлений наглядовій раді банку для подальшого розгляду. Про це в повідомила експерт з пошуку управлінського персоналу Amrop Executive Search в Україні Світлана Рощупкіна, пише УНН.

Як повідомила Рощупкіна, у рамках проекту з пошуку нового керівництва «Приватбанку» компанія Amrop провела масштабний пошук кандидатів. Сукупний список за обома позиціями - голови правління (головного виконавчого директора, СЕО) і першого заступника голови (фінансового директора) - досяг 242 осіб з семи країн світу.

«За підсумками поглибленого аналізу і оцінки компетенцій, професійного досвіду, здібностей і мотивації для вирішення поставлених завдань, з усього пулу кандидатів був сформований попередній список кандидатів на обидві посади. До нього увійшли 13 претендентів з семи країн - Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, Латвії, Італії та України. Цей список був представлений наглядовій раді «Приватбанку» для подальшого розгляду», - додала Рощупкіна.

Вона також повідомила, що «наразі йде процес переговорів з кандидатами з попереднього шорт-ліста».

«Однак відпускний період вносить свої корективи - не всі члени спостережної ради перебувають в Україні і, в зв'язку з цим, не зможуть зібратися разом раніше першої декади вересня», - зазначила представник Amrop.

«На поточний момент основний фокус наглядової ради - на заміщення вакансії голови правління (СЕО), відповідно, Amrop зосередив зусилля на роботі з кандидатами на цю посаду. Після визначення кандидатури голови правління, наглядова рада зможе перейти до вибору його першого заступника і залучити до процесу фінального відбору обраного голову правління», - додала вона.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: