Нардеп Мосійчук вимагає від СБУ оприлюднити імена високопосадовців, що відвідували Росію

Нардеп Мосійчук вимагає від СБУ оприлюднити імена високопосадовців, що відвідували Росію

Високопосадовці, що їздять до Росії, мають нести відповідальність, в тому числі і кримінальну, зазначив Мосійчук

Народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук вимагає від СБУ оприлюднити імена високопосадовців, що їздять до країни-агресора.

Він заявив, що повністю підтримує введення кримінальної відповідальності для українських політиків за відвідання Російської Федерації.

«Всі ці особи мають нести відповідальність, в тому числі і кримінальну. Бо коли високопосадовці, що мають доступ до державної таємниці, відвідують ворога – це серйозний ризик для нашої державної безпеки», – написав Мосійчук на своїй сторінці у Facebook.

На його думку, ті, хто в часі війни їздять до ворога, мають на це право, але після цього державні органи правопорядку і безпеки мають право пересунути таких осіб в бік Лук’янівського СІЗО або слідчого ізолятора СБУ.

«Ми повинні працювати над введенням візового режиму з Росією. Нещодавнє введення біометричного паспортного контролю на українському кордоні – це вже перший крок до жорсткого контролю в’їзду осіб з ворожої території, на чому вже давно наполягає фракція Радикальної партії Олега Ляшка в парламенті», – підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава СБУ пропонує заборонити відвідування РФ українським політикам і громадським діячам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: