Нардеп Поляков звинуватив прокуратуру у скоєнні злочину

Нардеп Поляков звинуватив прокуратуру у скоєнні злочину

Фото: РБК-Украина

Максим Поляков 

За словами Полякова, протягом трьох тижнів жодних слідчих дій щодо нього не відбувається

Депутат «Народного фронту» Максим Поляков розповів про стан розслідування справи проти нього.

Про це депутат заявив журналістам під стінами Генпрокуратури, повідомляє Еспресо.TV.

Він нагадав, що з того часу, як парламент зняв з нього недоторканність, минуло три тижні, тож протягом всього цього часу мало б тривати розслідування. 

Попри це, за словами Полякова, протягом трьох тижнів жодних слідчих дій щодо нього не відбувається, адже його не викликають на допити, не роблять очних ставок, не проводять експертизи. Тим часом на нардепа намагаються вдягти електроний браслет.

«Браслет вдягається виключно при домашньому арешті. Тобто він не стосується навіть тих дій, які щодо мене застосовуються. Друге: це якось допомагає вести слідство? Жодним чином. Це робиться для того, щоб перешкоджати моїй депутатській діяльності», - наголосив Поляков.

Він зауважив, що залишив у Генпрокуратурі заяву щодо негайного порушення кримінального провадження стосовно працівників прокуратури, які намагаються перешкоджати його депутатській діяльності.  

Напередодні адвокати Полякова заявили, що нардеп не збирається носити браслет.

Раніше поліція заявила, що Поляков не з’явився на виклик одягти браслет.

Нагадаємо, суд зобов'язав Полякова сплатити 0,3 млн грн застави, здати закордонного паспорта і носити електронний браслет.

Суд частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн. 21 липня на Розенблата одягнули електронний браслет.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата й Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: